Saramura de peste ca la Ostrov
Peste preparat pe gratar si bagat in saramura cu rosii, usturoi si ardei iute. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sufle cu sunca si ciuperci
Sufle cu sunca, ciuperci si cascaval, la cuptor.
Ingrediente
- 100 g de sunca;
- 100 g de ciuperci;
- 100 g de faina;
- 4 oua;
- 100 g de cascaval razuit;
- 1 pahar mare cu smantana;
- 1 lingurita de unt;
- 3-4 linguri de pesmet;
- sare si piper.
Mod de Preparare Sufle cu sunca si ciuperci
- ciupercile (care pot fi crude si calite putin sau din conserva) si sunca se taie;
- faina se toarna, putin cate putin, peste smanatana, amestecandu-se mereu, ca sa nu se formeze cocoloase;
- se adauga amestecului galbenusurile, untul topit, ciupercile, sunca si o parte a cascavalului, potrivindu-se de sare si piper;
- albusurile se bat spuma si se adauga la final, amestecand numai de jos in sus;
- se unge cu unt un vas, in care se presara pesmet si se toarna amestecul, apoi se pune deasupra restul de cascaval razuit, dandu-se la cuptor, la bain-marie, pentru 30 de minute;
- se lasa sa se racoreasca putin in vas inainte de a-l taia si a-l servi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.