7,297 oferte
3,178 obiective

Stufat de miel

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-04-12
8.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Stufat de miel

Alaturi de mamaliga, acest stufat de miel este un deliciu.

Ingrediente

  • 1 kg de carne de miel;
  • 1 ceapa;
  • 1 lingura de faina;
  • 2 legaturi de marar;
  • 3-5 legaturi de ceapa verde;
  • 3-5 legaturi de usturoi verde;
  • 1 legatura groasa de patrunjel;
  • sare, piper boabe, boia;
  • 1 pahar de ulei.

Mod de Preparare Stufat de miel

  • ceapa si usturoiul verde se impletesc in caronita si se pun la rumenit in ulei;
  • se toaca ceapa uscata;
  • se taie carnea portii;
  • cand s-au inmuiat, se scot usturoiul si ceapa verde, se dau deoparte; in acelasi ulei se pun carnea si ceapa tocata la calit, cu boia si piper boabe;
  • odata rumenite, se sting cu apa si se lasa sa legumeasca la foc mic, acoperit, aproximativ 30 de minute, pana se patrunde carnea;
  • se toaca mararul si patrunjelul;
  • se desface faina in putina apa calda;
  • se pune faina in fiertura, se amesteca, se lasa sa dea in clocot;
  • se adauga coronitele de ceapa si usturoi, se lasa sa clocoteasca totul inca 15 minute, apoi se sareaza.

Mod de servire

Se serveste cu verdeata deasupra.

+ adauga comentariu pentru Stufat de miel COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania