Cotlet de porc ca la Jimbolia
Carne inmuiata in sos de ceapa si smantana, intalnita in Banat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Spanac cu ciuperci la cuptor
Spanac cu ciuperci si cascaval ras la cuptor, o garnitura interesanta si gustoasa.
Ingrediente
- 4 kg de spanac;
- 300 g de ciuperci;
- 200 g de unt;
- 300 g de cascaval;
- 100 g de pesmet;
- 100 g de sare.
Mod de Preparare Spanac cu ciuperci la cuptor
- spanacul se curata, se spala in mai multe ape si se pune la fiert in apa clocotita cu sare; cand e gata, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca;
- ciupercile se taie felii si se calesc in putin unt;
- spanacul se toaca si se amesteca apoi cu ciupercile;
- acest amestec se pune intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet, iar deasupra se rade cascavalul;
- se introduce tava in cuptor si se tine cca. 30 de minute;
- inainte de servire se taie in portii si se stropeste cu unt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.