7,297 oferte
3,178 obiective

Sos ardelenesc de mustar

Reteta adaugata de catre monica in data de 2015-09-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Sos ardelenesc de mustar

Sos de mustar cu smantana si patrunjel verde.

Ingrediente

  • 2 linguri de mustar;
  • 50 g de unt;
  • 2 linguri de faina;
  • 400 g de smantana;
  • 50 ml de otet;
  • 1 lingurita de zahar;
  • 1 legatura de patrunjel verde;
  • sare.

Mod de Preparare Sos ardelenesc de mustar

  • se incalzeste untul si se adauga faina, tinandu-se intr-o cratita la foc moderat numai putin, fara a se rumeni;
  • se combina smantana cu otet si apa, iar amestecul rezultat se toarna peste faina, amestecand, spre a se evita formarea de cocoloase;
  • se adauga mustarul si sarea si se lasa sa fiarba la foc domol, timp de 20 de minute, verificand din cand in cand, sa nu se lipeasca;
  • la final, se presara desupra patrunjel verde.

Mod de servire

Se serveste cald.

+ adauga comentariu pentru Sos ardelenesc de mustar COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania