Chiftele din legume
Chiftelele din legume pot fi atat un aperitiv delicios cat si felul principal alaturi de garnitura sau salata. Daca numarul legumelor alese poate varia, cartoful este ingredientul care nu trebuie sa l ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Snitele umplute cu garnitura de cartofi
Reteta adaugata de catre
evelyne in data de
2014-07-31
2 voturi
din Descriere Snitele umplute cu garnitura de cartofi
Rulada de snitel umpluta cu amestec de rosii, ceapa si ardei, servita cu garnitura de cartofi.
Ingrediente
- 2 bucati de carne pentru snitele;
- 4 cepe;
- 2 rosii;
- 2 ardei grasi rosii;
- 1/2 kg de cartofi;
- 250 ml de vin;
- ulei;
- 2 crengute de cimbru;
- 50 g de unt;
- sare.
Mod de Preparare Snitele umplute cu garnitura de cartofi
- se taie doua cepe si rosiile marunt, iar ardeii cubulete, apoi se pun pe foc, cu putin ulei si apa, si se fierb pana devin foarte scazute;
- cu pasta obtinuta, se umplu bucatile de carne, care dupa aceea se leaga si pun intr-o tava, cu apa, ulei si vin;
- peste fiecare snitel se pune o crenguta de cimbru, iar pe langa rulade, in tava se adauga si celelalte 2 cepe, taiate marunt, apoi se da tava la cuptor;
- cartofii se curata si se pun intregi la fiert, in apa cu sare, timp de 20 de minute; dupa aceea, se scurg, se taie, se ung cu unt si se dau la cuptor, pana devin aurii;
- cand sunt gata, se servesc impreuna cu snitelele umplute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.