7,297 oferte
3,178 obiective

Snitel de legume ca la Brasov

Reteta adaugata de catre carmenbv in data de 2016-11-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Snitel de legume ca la Brasov

Snitel din amestec de cartofi, ceapa, morcovi, telina si patrunjel.

Ingrediente

  • 1/2 kg de cartofi noi;
  • 2 cepe;
  • 3 morcovi;
  • 1 telina;
  • 2 radacini de patrunjel;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • 4 oua;
  • 200 g de faina;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Snitel de legume ca la Brasov

  • morcovii, telina si patrunjelul se curata, se taie si se pun la fiert in apa cu sare, iar dupa 15 minute se adauga si cartofii curatati si taiati cuburi;
  • dupa ce legumele au fiert si s-au racit, se scurg de zeama si se trec prin masina de tocat sau se paseaza cu furculita;
  • se adauga ceapa si verdeata tocate, 2 oua, sare si piper dupa gust si 2 linguri de faina, apoi se omogenizeaza compozitia;
  • ouale ramase se bat cu faina, cat sa se obtina un aluat ca o smantana mai groasa;
  • din compozitia de legume se formeaza snitele, care se trec apoi prin amestecul de oua si faina si se prajesc in ulei incins.

Mod de servire

Se servesc cu orice salata de sezon.

+ adauga comentariu pentru Snitel de legume ca la Brasov COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania