Desert din fructe crude
Pere si piersici cu zeama de lamaie, miere, nuca macinata si frisca. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Snitel de legume ca la Brasov
Snitel din amestec de cartofi, ceapa, morcovi, telina si patrunjel.
Ingrediente
- 1/2 kg de cartofi noi;
- 2 cepe;
- 3 morcovi;
- 1 telina;
- 2 radacini de patrunjel;
- 1 legatura de marar;
- 1 legatura de patrunjel;
- 4 oua;
- 200 g de faina;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Snitel de legume ca la Brasov
- morcovii, telina si patrunjelul se curata, se taie si se pun la fiert in apa cu sare, iar dupa 15 minute se adauga si cartofii curatati si taiati cuburi;
- dupa ce legumele au fiert si s-au racit, se scurg de zeama si se trec prin masina de tocat sau se paseaza cu furculita;
- se adauga ceapa si verdeata tocate, 2 oua, sare si piper dupa gust si 2 linguri de faina, apoi se omogenizeaza compozitia;
- ouale ramase se bat cu faina, cat sa se obtina un aluat ca o smantana mai groasa;
- din compozitia de legume se formeaza snitele, care se trec apoi prin amestecul de oua si faina si se prajesc in ulei incins.
Mod de servire
Se servesc cu orice salata de sezon.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.