Cartofi gratinati cu carnati si cascaval
Cartofi gratinati la cuptor, cu carnati, smantana si cascaval. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Snitel de Ciuperci
Snitelul de ciuperci se poate incadra cu succes in randul mancarurilor rapide, usoare si gustoase.
Ingrediente
- 1 kg de ciuperci cu palarie mare;
- 2 linguri de faina;
- 2 oua;
- sare si piper, dupa gust;
- untdelemn pentru prajit;
- 1 legatura de marar.
Mod de Preparare Snitel de Ciuperci
- se rupe piciorul ciupercilor;
- se spala bine ciupercile, se usuca, se presara cu sare si piper;
- se toaca pasta piciorusele;
- se bat ouale cu faina si pasta de ciuperci;
- se trec palariile prin ou, se pun la prajit in untdelemn incins cu tuguiala in sus;
- cand s-au rumenit, se intorc, restul de umplutura se toarna in scobitura;
- se acopera si se prajesc la foc foarte mic.
Mod de servire
Se serveste fierbinte cu marar tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.