Ciorba de potroace ilfoveana
Ciorba de tacamuri si maruntaie de pasare, dreasa cu galbenusuri de ou si servita cu leustean tocat fin deasupra. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Scoici de aluat cu legume
Coltunasi cu morcovi, telina si catofi, prajiti.
Ingrediente
- 350 g de faina;
- 1 pachet de unt;
- 200 g de morcovi;
- 100 g de telina;
- 2 cartofi;
- 1 lingura de otet;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Scoici de aluat cu legume
- cu 12 ore inainte de a pregati scoicile, se framanta faina cu untul, 6 linguri de apa, otetul si sarea, iar aluatul obtinut se pune la rece;
- legumele se fierb, se taie cubulete marunte si se condimenteaza cu sare si piper;
- se intinde aluatul, se taie cu forma de coltunasi si se umple cu compozitia de legume;
- scoicile obtinute se prajesc in ulei pana ce devin aurii.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.