Supa de fasole verde cu chisalita
Supa de fasole verde cu pasta de slanina afumata si ceapa, imbogatita cu smantana si presarata cu patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sarlota de macaroane cu vinete
Sarlota de macaroane cu oua si parmezan imbracate in vinete prajite, servita cu sos de rosii.
Ingrediente
- 300 g de macaroane;
- 500 g de vinete;
- 200 ml de sos de rosii;
- 2 oua;
- 50 g de parmezan ras;
- verdeata;
- sare si piper.
Mod de Preparare Sarlota de macaroane cu vinete
- vinetele se curata de coaja, se taie felii subtiri, se sareaza si se aseaza intr-o strecuratoare sa-si lase apa;
- dupa jumatate de ora, se clatesc, se zvanta si se rumenesc putin in ulei, pana devin aurii;
- macaroanele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se amesteca bine cu 1 lingura de ulei, ouale batute cu sare si piper, parmezanul ras;
- cu feliile de vinete se captuseste un vas uns cu ulei, iar inauntru se toarna macaroanele, indesand bine amestecul;
- deasupra macaroanelor se aseaza restul de felii de vinete, iar peste ele se pune o hartie pergament, decupata dupa forma vasului, dandu-se la cuptor pentru 30 de minute;
- cand sarlota e gata, se rastoarna pe un platou si se serveste cu sos de rosii alaturi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.