Chiftele de ciuperci cu orez
Chiftelute cu ciuperci, cartofi si orez, condimentate cu boia. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne
Reteta adaugata de catre
evelyne in data de
2013-10-31
1 vot
din Descriere Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne
Paste cu carne in sos de rosii, cu rulouri de vinete cu smantana si cascaval ras, la cuptor.
Ingrediente
- 1 vanata;
- 250 g de paste;
- 400 g de carne tocata;
- 3 rosii;
- 100 g de cascaval;
- 5 lingurite de smantana;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne
- vanata se spala, se taie felii pe lungime, se sareaza si se lasa putin sa se scurga;
- se pune apoi pe fiecare felie cate o lingurita de smantana cu un praf de piper si sare, se ruleaza si se prajesc rulourile in putin ulei, numai cat sa se inmoaie;
- pastele se fierb in apa cu sare, dupa care se rastoarna intr-o strecuratoare, se trec sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga;
- carnea tocata se prajeste in ulei incins, iar dupa ce si-a schimbat culoarea se adauga rosiile decojite si tocate, se potriveste gustul de sare si piper si sa da tigaia deoparte;
- compozitia de carne se amesteca cu pastele, se aseaza totul intr-un vas, peste se pun rulourile de vinete si se presara cascaval ras, dandu-se totul la cuptor pentru 2-25 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.