Tocana olteneasca
Cu multe verdeturi, consistenta, delicioasa, tocanita olteneasca, alaturi de o mamaliguta calda te face sa te gandesti la ea cu pofta. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pulpe de pui la gratar
Pulpe de pui, fragezite in bere cu usturoi si prajite pe gratar.
Ingrediente
- 4 pulpe de usturoi;
- 3-4 catei de usturoi;
- 1 pahar de bere;
- sare si piper, dupa gust.
Mod de Preparare Pulpe de pui la gratar
- pulpele de pui se spala cu o zi inainte, se pun intr-o cratita, iar peste ele se toarna berea si cateii de usturoi taiati marunt, sare si piper, dupa care se baga la frigider;
- a doua zi, se unge gratarul cu o felie de slanina, apoi se pun pulpele la fript.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.