Pogacele cu jumari ca la Bocsa
Ideale pentru ocaziile cand avem musafiri, dar si pentru o gustare rapida, pogacelele cu jumari sunt usor de preparat si au un gust irezistibil. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Pulpe de pui invelite in piure de cartofi
Reteta adaugata de catre
monica in data de
2016-08-30
1 vot
din Descriere Pulpe de pui invelite in piure de cartofi
Pulpe de pui invelite in piure de cartofi cu marar si cimbru.
Ingrediente
- 8 pulpe de pui;
- 6-7 cartofi;
- 1 ou;
- 1 legatura de marar;
- 1 lingurita de cimbru;
- faina;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Pulpe de pui invelite in piure de cartofi
- se spala pulpele, se indeparteaza pielea si se pun la fiert in apa cu sare;
- se curata 4 cartofi si se fierb in apa cu sare, iar cand sunt gata, se paseaza;
- se rad peste ei cartofii cruzi ramasi si curatati, apoi se adauga oul batut, mararul tocat, sare, piper si cimbru, omogenizandu-se compozitia;
- faina se amesteca cu sare, piper si cimbru;
- carnea fiarta se da intai prin acest amestec, apoi se imbraca fiecare bucata in compozitia de cartofi si se prajeste in ulei incins.
Mod de servire
Se servesc cu salata de sezon.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.