Bors de fasole vere cu taitei de casa
Cu discrete arome de usturoi si cimbru, borsul de fasole verde cu taitei se presara cu leusean si se serveste cu pofta. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pui fript umplut
Pui umplut cu pasta de maruntaie, smantana si marar, la cuptor.
Ingrediente
- 1 pui de aproximativ 1 kg;
- 2 oua;
- 2 linguri de pesmet;
- 40 g de unt;
- 50 g de smantana;
- 1 legatura de marar;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Pui fript umplut
- se curata puiul, se spala si se scot maruntaiele, care se curata bine si se toaca marunt;
- intr-o tigaie, se infierbanta untul si se rumeneste pesmetul, apoi se lasa la racit;
- se amesteca maruntaiele cu ouale, cu pesmetul, smantana, mararul si patrunjelul tocate marunt, sare si piper; se omogenizeaza compozitia si se umple puiul cu ea;
- se coase puiul si se pune intr-o tava unsa cu unt, dandu-se la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste; din cand in cand, se stropeste cu sosul din tava;
- cand s-a patruns bine carnea, se scoate, se descoase si se serveste la masa.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.