7,297 oferte
3,178 obiective

Pui fript umplut

Reteta adaugata de catre meyira in data de 2016-03-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pui fript umplut

Pui umplut cu pasta de maruntaie, smantana si marar, la cuptor.

Ingrediente

  • 1 pui de aproximativ 1 kg;
  • 2 oua;
  • 2 linguri de pesmet;
  • 40 g de unt;
  • 50 g de smantana;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Pui fript umplut

  • se curata puiul, se spala si se scot maruntaiele, care se curata bine si se toaca marunt;
  • intr-o tigaie, se infierbanta untul si se rumeneste pesmetul, apoi se lasa la racit;
  • se amesteca maruntaiele cu ouale, cu pesmetul, smantana, mararul si patrunjelul tocate marunt, sare si piper; se omogenizeaza compozitia si se umple puiul cu ea;
  • se coase puiul si se pune intr-o tava unsa cu unt, dandu-se la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste; din cand in cand, se stropeste cu sosul din tava;
  • cand s-a patruns bine carnea, se scoate, se descoase si se serveste la masa.

+ adauga comentariu pentru Pui fript umplut COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania