Ciorba de dovlecei umpluti
Gustoasa si groasa, de servit in zile de duminica si nu numai. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pui de Voinesti
Pui de Voinesti, un preparat pentru zile speciale, dar si pentru cand pofta de mancare e mare.
Ingrediente
- 1 kg de cartofi;
- 2 pui;
- 600 g de mazare boabe+ 50 g de unt;
- 1 ceasca de vin alb sec;
- 1 ceasca de supa de carne;
- 8 rosii coapte;
- 50 g de unt;
- 1 capatana de usturoi;
- ulei;
- sare si piper, dupa gust;
- cateva crengute de cimbru.
Mod de Preparare Pui de Voinesti
- puii se taie in doua, pe lung, se sareaza si pipereaza si se pun in unt la prajit;
- usturoiul se toaca pasta;
- cand carnea s-a rumenit se stinge cu supa si vin alb, se adauga usturoiul si crengute de cimbru si se da la foc potrivit, sa scada;
- rosiile se curata si se taie felii rotunde;
- cand zeama a scazut de se vede carnea, se pun feliile de rosii peste pui si se pun in cuptor la foc mic, pentru inca vreo 15 minute;
- se inabusa mazarea in unt cu apa si putina sare, pana se-nmoaie si se leaga sosul;
- cartofii se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.
Mod de servire
Se serveste cu vin sec de Costesti.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.