Supa de dovlecei ca la Bihor
Supa de dovlecei cu orez, dreasa cu smantana si presarata cu marar verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Prajitura de post
Buna si aromata, pentru cand va e dor de dulce.
Ingrediente
- 12 mere;
- 12 nuci macinate;
- 3 cani de faina;
- 2 cani de zahar;
- 1 cana de ulei;
- 1 lingura de otet;
- praf de copt;
- mirodeniile preferate (de exemplu, scortisoara).
Mod de Preparare Prajitura de post
- merele se rad si se amesteca cu faina, zaharul, uleiul, nucile macinate, mirodeniile si praful de copt stins in otet;
- dupa ce s-a omogenizat si a inceput sa se intareasca, compozitia se pune intr-o tava tapetata cu faina si se baga la cuptor; primele 5 minute se da la foc iute, apoi urmatoarele 30-35 de minute la foc domol;
- dupa ce se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in formele dorite.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.