7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Lostrita de Bucovina

Lostrita de Bucovina

In prezent doar cei din zona Bucovinei si cea a Maramuresului au ocazia de a gati acest preparat pentru ca numai in apele de aici se mai intalneste lostrita. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Placinta cu carne de vitel si legume

Reteta adaugata de catre andreihampu in data de 2014-01-05
5.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Placinta cu carne de vitel si legume

Placinta cu umplutura de carne de vitel si legume, imbogatita cu cimbru si boabe de mustar.

Ingrediente

  • 500 g de carne de vitel;
  • 400 g de faina;
  • 3 morcovi;
  • 2 cepe;
  • 2 linguri de bulion;
  • 4 linguri de smantana;
  • 2 linguri de malai;
  • 2 oua;
  • 50 g de unt;
  • cimbru si boabe de mustar;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Placinta cu carne de vitel si legume

  • carnea se taie in bucati de 2-3 cm, care se trec prin malai si se prajesc in ulei incins;
  • dupa ce se curata si se spala, ceapa se toaca, iar morcovii se dau prin razatoarea cu ochiuri mari, apoi ambele se adauga peste carne; se toarna apa si se lasa sa fiarba;
  • la sfarsit, se adauga bulionul, se potriveste gustul de sare si piper, se pun cimbrul si boabele de mustar si se mai da mancarea in 2-3 clocote, astfel incat sa fie foarte bine scazuta;
  • faina se amesteca cu untul, smantana, un ou, cateva linguri de apa calda si un praf de sare, pana se obtine un aluat elastic, care se imparte in doua bucati, din care se intind doua foi subtiri;
  • una din foi se aseaza intr-o cratita tapetata cu hartie de copt, peste ea se rastoarna carnea si se rasucesc marginile foii de jur imprejur;
  • din a doua foaie se taie cateva fasii, apoi se intinde peste umplutura; fasiile de aluat se aranjeaza deasupra, in forma de grilaj; in mijloc se face o gaura in aluat, ca sa aiba pe unde sa iasa aburii si sa nu se rupa placinta;
  • se rasucesc apoi marginile foii din cratita de jur imprejur, se unge placinta cu galbenus de ou si se da la copt, pentru 45 de minute;
  • se taie abia dupa ce s-a racit.

+ adauga comentariu pentru Placinta cu carne de vitel si legume COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania