Ciorba bucovineana din carne de porc cu taitei de casa
O delicioasa fiertura, care, servita cu smantana si verdeata, iti potoleste foamea pentru o zi intreaga. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Piure de urzici cu hrean
Mancare de urzici si hrean ras, o combinatie reusita care merita incercata.
Ingrediente
- 4 kg de urzici;
- 200 g de faina;
- 200 ml de ulei;
- 300 g de hrean;
- 150 g de ceapa;
- 50 g de sare.
Mod de Preparare Piure de urzici cu hrean
- urzicile se curata, se spala in mai multe ape, se oparesc in apa clocotita, se scurg si se toaca cu un satar de lemn;
- ceapa se taie marunt;
- faina si ceapa se calesc in ulei incins, apoi se adauga urzicile;
- se pune o parte din zeama in care au fiert urzicile si se mai lasa sa fiarba bine pana cand scade;
- hreanul se curata si se trece prin razatoare;
- la masa se serveste cu hreanul deasupra urzicilor sau separat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.