Tochitura suceveana
Din carne de porc si carnati, tochitura suceveana se serveste cu mamaliguta si branza de oaie. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Piure de fasole verde
Piure de fasole verde, cu galbenus de ou pasat, unt, iaurt si patrunjel verde.
Ingrediente
- 400 g de fasole verde;
- 3 oua;
- 4 linguri de iaurt;
- 1 legatura de patrunjel;
- 4 lingurite de unt;
- sare.
Mod de Preparare Piure de fasole verde
- fasolea se curata, se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare;
- in alt vas se fierb ouala, iar cand sunt gata se curata de coaja, se scot galbenusurile si se paseaza;
- dupa ce a fiert, fasolea se paseaza si se amesteca cu galbenusurile, patrunjelul tocat si untul;
- se adauga iaurtul, se potriveste de sare si se amesteca bine.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.