7,297 oferte
3,178 obiective

Pilaf de crap

Reteta adaugata de catre meyira in data de 2016-03-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pilaf de crap

Pilaf de orez cu crap, la cuptor.

Ingrediente

  • 600 g de crap;
  • 300 g de orez;
  • 100 ml de ulei;
  • 2 lingurite de bulion;
  • 2 cepe;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Pilaf de crap

  • se curata ceapa, se spala, se toaca marunt, apoi se pune la calit intr-o cratita cu trei linguri de ulei infierbantat;
  • orezul se alege, se spala in mai multe ape, se scurge bine si se pune la calit, peste ceapa; se lasa cateva minute, amestecand permanent, ca sa nu se arda, apoi se adauga bulionul, se amesteca si se stinge cu doua cani de apa calduta; se mai lasa cam un sfert de ora sa fiarba, adaugand cate putina apa calda, la nevoie;
  • in acest timp, se curata pestele, se spala si se portioneaza;
  • cand orezul este fiert, se adauga bucatile de crap, se toarna deasupra o lingura de ulei, se sareaza, se pipereaza, se acopera cu capacul si se introduce la cuptor timp de un sfert de ora, la foc potrivit.

+ adauga comentariu pentru Pilaf de crap COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania