Tocana dobrogeana de porc
Pentru un pranz copios, tocana dobrogeana de porc e alegerea perfecta. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Piept de pui cu sos de leurda
Piept de pui la cuptor cu sos de leurda.
Ingrediente
- 2 bucati de piept de pui;
- 1 legatura de leurda;
- 1 ceapa;
- 250 ml de supa de pasare;
- 1 lingura de faina;
- 50 g de unt;
- 50 ml de vermut;
- 50 ml de ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Piept de pui cu sos de leurda
- pieptul de pui se dezoseaza si se curata de piele, apoi se taie in patru bucati, care se ung cu ulei si se frig putin pe gratar;
- se aseaza apoi intr-o tava unsa cu uleiul ramas, se presara cu putina sare si piper, se stropesc cu putina apa si se dau la cuptorul cald, pentru 15 minute;
- ceapa se curata, se taie si se caleste in unt topit; se presara faina, se amesteca si se stinge cu vermutul si supa de pasare, fierband sosul obtinut la foc mic si amestecand pana se ingroasa;
- se sareaza si condimenteaza sosul dupa gust, dupa care se incorporeaza frunzele de leurda, spalate si tocat fin in prealabil;
- se serveste pieptul de pui impreuna cu sosul cald.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.