7,297 oferte
3,178 obiective

Perisoare de carne cu sos de legume

Reteta adaugata de catre andrada28 in data de 2012-07-27
5.3/10 din 7 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Perisoare de carne cu sos de legume

Perisoare de carne in sos de morcovi, rosii, telina, patrunjel, ardei si cartofi, presarate cu verdeata.

Ingrediente

  • 2 morcovi;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 1 telina;
  • 1-2 cartofi;
  • 1 ardei gras;
  • 2 rosii;
  • 200 g de carne macra de vita sau de pui;
  • 50 ml de lapte;
  • 1 lingura de orez;
  • 1 felie de paine;
  • 1 galbenus;
  • 1 lingurita plina cu varf de unt;
  • patrunjel frunze si alte verdeturi;
  • sare.

Mod de Preparare Perisoare de carne cu sos de legume

  • legumele se curata, se taia felii subtiri si se fierb in 200-300 ml de apa, intr-un vas cu capac;
  • dupa ce au fiert bine, se scurge zeama, apoi se trec printr-o sita, in piureul obtinut adaugandu-se untul, apa in care au fiert si sare;
  • se mai lasa pe foc inca 15-20 de minute, pana cand sosul capata consistenta unei creme, apoi se da deoparte si se adauga patrunjel tocat;
  • carnea se trece prin masina de tocat, impreuna cu painea inmuiata in lapte; se adauga sare dupa gust si verdeata tocata, orezul spalat si galbenusul;
  • compozitia obtinuta se omogenizeaza si se fac din ea perisoare, care se fierb apoi in apa clocotita, timp de 15-20 de minute;
  • dupa ce sunt gata, se toarna sosul peste si se presara verdeata tocata.

+ adauga comentariu pentru Perisoare de carne cu sos de legume COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania