Ardei umpluti cu ciuperci
Ciupercute in ardei, mananci mult si tot mai vrei. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pateuri cu leurda si branza
Pateuri umplute cu branza si leurda, presarate cu susan.
Ingrediente
- 1 pachet de aluat de foietaj;
- 250 g de telemea;
- 4-5 legaturi de leurda;
- 1 legatura de ceapa verde;
- 2-3 linguri de pesmet sau faina;
- 200 g de smantana;
- 1 galbenus;
- 2 linguri de susan;
- sare si piper.
Mod de Preparare Pateuri cu leurda si branza
- aluatul se decongeleaza, se desface si se taie in patratele sau dreptunghiuri;
- leurda se spala, se curata de codite si se opareste, apoi se amesteca in blender cu branza rasa, smantana, pesmetul, ceapa verde taiata, sare si piper dupa gust;
- compozitia se repartizeaza pe bucatile de aluat, care se pliaza, iar marginile se preseaza putin;
- se aseaza pateurile intr-o tava stropita cu putina apa, se ung cu galbenus si se presara cu susan; se coc la foc iute, pentru 20-25 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.