Galusti aperitiv
Galusti cu nuca sau cu mac, dupa cum iti sunt pe plac. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Papricas de porc cu galuste
Specialitate ardeleneasca, papricasul de porc cu galuste este un pranz deosebit de satios.
Ingrediente
- 1,2 kg de carne de porc;
- 5 g de boia dulce;
- 100 g de bulion pasta;
- 275 g de untura;
- 1 kg de ceapa;
- 350 g de faina;
- 4 oua;
- 4 legaturi de verdeata;
- 50 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Papricas de porc cu galuste
- carnea se portioneaza si se prajeste in 200 g de untura;
- se scoate si in untura ramasa se caleste ceapa tocata marunt;
- se adauga boiaua, bulionul si apa fierbinte (sau supa), apoi se lasa la fiert timp de 10 minute;
- se pune apoi carnea prajita si se mai fierbe 30-40 de minute;
- separat, se prepara galustele: se toarna 300 ml de apa fierbinte peste 75 g de untura si se pune la foc; cand da in clocot se adauga faina si se bate pana se ingroasa, apoi se adauga ouale, amestecand pana la omogenizare; din aceasta compozitie se fac galustele, care se introduc in apa clocotita cu sare;
- dupa fierbere, se clatesc in apa rece si se introduc in sos, lasandu-le sa dea in clocot inca 10 minute;
- se serveste cu verdeata tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.