Chiftelute de peste
Facute de obicei din fileuri de peste cu oase fine, reprezinta un delicios aperitiv specific Dobrogei. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ostropel cu piept de pui
Ostropel de piept de pui, cu ceapa, usturoi, bulion si vin alb.
Ingrediente
- 2 piepti de pui (500 g);
- 2 cepe mari;
- 5 catei de usturoi;
- 3 linguri de bulion;
- 1 lingurita de faina;
- 2 lingurite de zeama de lamaie;
- 1 pahar de vin alb;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ostropel cu piept de pui
- carnea se spala, se dezoseaza (daca este cazul), se taie cubulete si se pune la prajit in ulei incins; se amesteca mereu, ca sa nu se lipeasca;
- dupa aproximativ 10 minute, se pune ceapa taiata marunt si se lasa la prajit pana devine sticloasa;
- se adauga sarea, piperul si faina, amestecand repede, pentru a nu se forma cocoloase;
- bulionul se amesteca cu vinul, apoi, impreuna cu zeama de lamaie, se toarna peste pui; pentru mai mult sos, se adauga apa;
- se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute, amestecand frecvent;
- dupa ce carnea e fiarta, se adauga usturoiul facut mujdei si se mai lasa pe foc inca 5 minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.