7,297 oferte
3,178 obiective

Ostropel cu piept de pui

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-07-31
10.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ostropel cu piept de pui

Ostropel de piept de pui, cu ceapa, usturoi, bulion si vin alb.

Ingrediente

  • 2 piepti de pui (500 g);
  • 2 cepe mari;
  • 5 catei de usturoi;
  • 3 linguri de bulion;
  • 1 lingurita de faina;
  • 2 lingurite de zeama de lamaie;
  • 1 pahar de vin alb;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ostropel cu piept de pui

  • carnea se spala, se dezoseaza (daca este cazul), se taie cubulete si se pune la prajit in ulei incins; se amesteca mereu, ca sa nu se lipeasca;
  • dupa aproximativ 10 minute, se pune ceapa taiata marunt si se lasa la prajit pana devine sticloasa;
  • se  adauga sarea, piperul si faina, amestecand repede, pentru a nu se forma cocoloase;
  • bulionul se amesteca cu vinul, apoi, impreuna cu zeama de lamaie, se toarna peste pui; pentru mai mult sos, se adauga apa;
  • se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute, amestecand frecvent;
  • dupa ce carnea e fiarta, se adauga usturoiul facut mujdei si se mai lasa pe foc inca 5 minute.

+ adauga comentariu pentru Ostropel cu piept de pui COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania