7,297 oferte
3,178 obiective

Ochiuri romanesti cu sos de vin

Reteta adaugata de catre monica in data de 2013-12-02
6.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ochiuri romanesti cu sos de vin

Ochiuri gatite in apa, cu sos de vin si mustar.

Ingrediente

  • 6 oua;
  • 1 pahar de vin alb;
  • 1 lingurita de faina;
  • 1 lingurita de unt;
  • 1 pahar de apa;
  • 1 lingurita de mustar;
  • sucul de la jumatate de lamaie;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ochiuri romanesti cu sos de vin

  • untul se topeste intr-un vas, apoi se adauga faina si se stinge totul cu apa si cu vin, amestecand pana se obtine un sos; se adauga sare si piper, lasandu-l sa fiarba putin, apoi se ia de pe foc;
  • sosul se mixeaza cu mustarul si cu sucul de lamaie;
  • ouale se pun ca pentru ochiuri intr-o cratita cu apa care fierbe si se lasa cateva minute;
  • se scot cu o lingura cu gauri, se aseaza pe un platou si se toarna sosul peste ele.

+ adauga comentariu pentru Ochiuri romanesti cu sos de vin COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania