Invartita cu mac
Prajitura cu mac. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Biserica Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul din DumbraveniVaslui
- Lacul de acumulare LesuBihor
- Catedrala Romano-Catolica din AradArad
- Colectia Bibliotecii Seminarului Teologic Ortodox CaransebesCaras-Severin
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Muschiulet ca la Timisoara
Muschiulet de porc impanat cu slanina si usturoi facut la gratar si imbracat in omleta.
Ingrediente
- 3,2 kg de muschi de porc;
- 500 g de slanina afumata;
- 200 g de usturoi;
- 10 oua;
- 200 ml de ulei;
- 100 g de cascaval;
- sare.
Mod de Preparare Muschiulet ca la Timisoara
- muschiul se taie in bucati, se cresteaza cu cutitul si se impaneaza cu slanina afumata taiata julien si catei de usturoi;
- se sareaza si se frige pe gratar, pana se patrunde bine;
- se prepara o omleta dintr-un ou pentru fiecare portie si se imbraca muschiul;
- cand este gata, se aseaza pe farfurie, cu o garnitura dupa gust, peste care se presara cascavalul ras.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.