Salata de varza rosie cu pastrama de pui
Salata de varza rosie cu pastrama de pui, ardei, ceapa, rosii, masline, porumb si verdeata. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Muschi umplut ca la Cluj
Muschiulet de porc umplut cu carnat si rumenit la cuptor - un deliciu ardelenesc pentru un pranz satios.
Ingrediente
- 500 g de muschiulet de porc;
- 300 g de carnat afumat de porc;
- 50 g de usturoi pisat;
- 25 ml de bulion;
- 2g de boia;
- 20 g de sare;
- 2 g de piper;
- 10 g de verdeata.
Mod de Preparare Muschi umplut ca la Cluj
- muschiuletul se intinde pe o planseta si se bate bine, apoi se da cu sare, piper, boia si usturoi;
- peste muschiuletul astfel pregatit se pune carnatul si se ruleaza;
- se aseaza intr-o cratita unsa in prealabil cu untura si se toarna apa cu bulion;
- cand s-a rumenit, se presara verdeata tocata si se mai lasa 5 minute.
Mod de servire
Se serveste taiat felii, cu garnitura de cartofi piure si salata verde, muraturi asortate sau castraveti acri, dupa preferinta. Ca bautura se recomanda vinul rosu sec.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.