Ciorba de loboda ca-n Ardeal
Ciorba de loboda, dreasa cu ou si smantana si presarata cu tarhon si patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Muschi tocat ca la Galati
Rulada de carne tocata cu ou, un aperitiv pe cat de interesant ca si aspect, pe atat de gustos.
Ingrediente
- 400 g de carne de vita fara os;
- 250 g de carne de porc fara os;
- 2 oua;
- 50 g de paine;
- 80 g de untura;
- 40 g de verdeata;
- 25 g de sare;
- 5 g de piper.
Mod de Preparare Muschi tocat ca la Galati
- carnea de vita si de porc se taie in bucati si se trece prin masina de tocat cu sita deasa;
- painea se inmoaie, ouale se fierb tari, iar verdeata se toaca;
- carnea tocata se amesteca cu painea inmuiata, piperul si verdeata, pana se obtine o pasta;
- aceasta pasta se ruleaza, iar in mijlocul ruloului se pun ouale;
- se aseaza intr-o tava cu untura si se pune la copt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.