Tocana dobrogeana de porc
Pentru un pranz copios, tocana dobrogeana de porc e alegerea perfecta. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Musaca de macaroane cu soia
Musaca de macaroane cu soia, usturoi si sos bechamel.
Ingrediente
- 500 g de macaroane groase;
- 1 punga de soia cuburi;
- 2 fire de praz;
- 1 morcov;
- 5 catei de usturoi;
- 1 ceasca de suc de rosii;
- 2 foi de dafin;
- 1 legatura de marar verde;
- 10 linguri de unt (sau margarina);
- 12 linguri de faina;
- ulei;
- cimbru;
- sare si piper.
Mod de Preparare Musaca de macaroane cu soia
- macaroanele se fierb in apa cu sare timp de 10 minute, apoi se limpezesc cu apa rece si se lasa sa se scurga;
- cuburile de soia se fierb si ele, cu 3 cesti de apa;
- dupa ce s-au curatat si spalat, ceapa si prazul se taie marunt, iar morcovul se da pe razatoare;
- se pun legumele la calit, iar cand s-au inmuiat, se adauga sosul de rosii, usturoiul, foile de dafin, 250 ml de apa, sare si piper, dupa care se pun si bucatile de soia;
- intr-o tava mare unsa cu ulei se pune jumatate din cantitatea de macaroane, peste care se adauga umplutura si apoi restul de macaroane;
- din unt (sau margarina), faina, ulei, cimbru, sare si piper, se prepara un sos bechamel, la foc mic;
- acesta se toarna peste macaroanele din tava si se da musacaua la cuptor, sa se rumeneasca.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.