Babe oparite tare bune
Iei 300 dramuri faina masurata cu litra si indesata, o oparesti cu doua litre si jumatate lapte clocotit si o freci cu polonicul pana se mai racoreste; apoi pui intr-o oala 12 oua intregi si 27 galban ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Musaca de fasole boabe
Musaca de fasole boabe piure cu oua fierte, branza rasa, smantana si boia.
Ingrediente
- 500 g de fasole boabe;
- 7 oua;
- 200 ml de smantana;
- 200 g de branza rasa;
- ulei;
- sare, piper si boia iute.
Mod de Preparare Musaca de fasole boabe
- fasolea se spala si se pune la fiert; cand e gata, se strecoara si se face piure;
- jumatate din cantitatea de fasole se pune intr-o tava unsa cu ulei, peste care se aseaza 5 oua fierte taiate rondele, apoi restul de fasole;
- se condimenteaza si se presara branza rasa;
- smantana se bate bine cu 2 oua, se adauga sare, piper si boia, turnandu-se peste compozitia din tava; se da la cuptor 15-20 de minute.
Mod de servire
Se serveste cu ceapa.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.