Pui cu smantana
Preparat in sos de smantana si presarat cu marar tocat, puiul devine delicios. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Musaca de cartofi copti cu sos tomat
Reteta adaugata de catre
visanraluca in data de
2013-11-14
2 voturi
din Descriere Musaca de cartofi copti cu sos tomat
Musaca de cartofi cu carne tocata si smantana, acoperita cu sos de rosii imbogatit cu cimbru si coriandru.
Ingrediente
- 6 cartofi;
- 400 g de carne tocata;
- 2 cepe;
- 5 rosii;
- 2 oua;
- 150 g de smantana;
- 50 g de unt;
- 1 legatura de patrunjel;
- ulei;
- cimbru si coriandru;
- sare si piper.
Mod de Preparare Musaca de cartofi copti cu sos tomat
- cartofii se coc in cuptor, apoi se lasa la racit si se taie felii;
- carnea se inabuse cu ceapa taiata marunt, apoi se potriveste de sare si se adauga verdeata tocata;
- intr-un vas uns cu unt se aseaza un strat de felii de cartof, unul de carne, operatia repetandu-se pana se termina ingredientele, ultimul strat fiind de cartofi;
- se toarna deasupra smantana batuta cu ouale si un praf de sare si se da la cupto pentru 25 de minute;
- rosiile se oparesc, se decojesc, se dau pe razatoare si se pun la fiert cu putin uli, cimbru, coriandru, sare si piper dupa gust, lasandu-se pe foc pana scade sosul;
- musacaua se aduce la masa cu sos de rosii peste.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.