7,297 oferte
3,178 obiective

Miel cu spanac ca la Orastie

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-04-12
7.3/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Miel cu spanac ca la Orastie

Carne frageda de miel, in sos de bulion si cu frunze de spanac.

Ingrediente

  • 800 g de carne de miel;
  • 100 g de untura;
  • 150 g de ceapa;
  • 50 g de bulion pasta;
  • 50 g de faina;
  • 1,250 kg de spanac;
  • 2 g de sare de lamaie;
  • 25 g de sare;
  • 2 g de piper.

Mod de Preparare Miel cu spanac ca la Orastie

  • carnea se taie in bucati, se spala in apa rece, se scurge, se sareaza si se prajeste in untura incinsa, apoi se scoate intr-un vas;
  • in untura ramasa se caleste faina, peste care se pune ceapa taiata marunt; se stinge cu bulion si apa calda si se fierbe cca. 30 de minute;
  • sosul se strecoara peste carne, cu care se lasa sa fiarba impreuna, la foc incet;
  • separat, spanacul se alege de cotoare, se spala in mai multe ape si se fierbe timp de 15 minute; se raceste, se scurge de apa, se taie mai mare si se adauga la carne, impreuna cu piperul si sarea de lamaie;
  • se mai fierbe 15 minute, dupa care se poate servi.

+ adauga comentariu pentru Miel cu spanac ca la Orastie COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania