Bors moldovenesc de gaina
Borsul (ciorba) de gaina este o bijuterie a gastronomiei moldovenesti, alegerea unei pasari de ferma taraneasca va asigura desavarsirea acestei retete, la care se ada ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Mancare de salata verde
Mancare de salata verde cu lapte si usturoi.
Ingrediente
- 5-6 capatani de salata verde;
- 3 catei de usturoi;
- 1/2 l de lapte;
- ulei;
- sare.
Mod de Preparare Mancare de salata verde
- usturoiul se taie marunt si se prajeste in putin ulei, apoi se stinge cu laptele;
- salata se spala, se rupe bucati mai mici si se adauga in oala;
- dupa ce laptele da in clocot, se mai lasa pe foc 4-5 minute, se potriveste de sare si se da deoparte.
Mod de servire
Se serveste cu oua ochiuri sau omleta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.