Salata de cascaval ca la Arad
Salata de cascaval cu mar, nuca si maioneza, servita cu smantana. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Mancare de bame cu carne de pui
Mancare de bame cu carne de pui si rosii, presarata cu verdeata.
Ingrediente
- 600 g de carne de pui;
- 400 g de bame;
- 1 l de bors;
- 100 g de unt;
- 200 g de rosii;
- 1 ceapa;
- 1 legatura de marar;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Mancare de bame cu carne de pui
- bamele se curata de cozi, se spala, apoi se oparesc in bors clocotit, se scurg, se clatesc cu apa rece, se lasa sa se usuce, dupa care se inabusa in unt topit cu putina apa;
- separat, se inabusa ceapa, tocata marunt; cand devine transparenta, se scoate si se trece prin sita;
- carnea se curata, se spala, se taie in bucati si se prajeste in unt, apoi se adauga ceapa, se completeaza cu putina apa fiarta si se lasa pe foc potrivit;
- se adauga bamele, cand carnea e pe trei sferturi fiarta, apoi rosiile, fierte si pasate; se lasa pe foc pana scade, se potriveste de sare si piper si se presara verdeata tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.