Supa de linte cu stevie
Supa de linte rosie cu stevie, chimen si verdeata. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Legume la cuptor cu smantana si cascaval
Reteta adaugata de catre
andreihampu in data de
2013-10-29
1 vot
din Descriere Legume la cuptor cu smantana si cascaval
Fasole verde, dovlecei, ardei si rosii la cuptor, cu smantana si cascaval.
Ingrediente
- 200 g de fasole verde;
- 3 dovlecei;
- 4 rosii;
- 1 ardei gras;
- 2 catei de usturoi;
- 2 cepe;
- 150 g de cascaval;
- 200 ml de smantana;
- 1 lingura de faina;
- 4 oua;
- ulei;
- cimbru;
- sare si piper.
Mod de Preparare Legume la cuptor cu smantana si cascaval
- dupa ce se curata toate legumele, dovleceii si rosiile se taie rondele, iar ceapa si usturoiul marunt;
- fasolea verde se spala si se curata, apoi se fierbe in apa cu sare, dupa care se lasa sa se scurga;
- separat, se calesc dovleceii cu un catel de usturoi, rosiile cu celalalt catel de usturoi, ceapa cu ardeiul taiat fasii; la fiecare se pune cate un praf de sare si de piper;
- se aseaza intr-un vas (care merge la cuptor) uns cu unt, in straturi, ardeiul, dovleceii, rosiile, iar la final fasolea verde;
- se amesteca smantana cu ouale, jumatate din cascavalul ras, cimbru, sare si piper, iar amestecul obtinut se toarna peste fasolea verde;
- se presara restul de cascaval ras peste leguĀmele din tava si se da tava la cuptor pentru 30 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.