Saramura de peste ca la Ostrov
Peste preparat pe gratar si bagat in saramura cu rosii, usturoi si ardei iute. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Langosi cu cartofi
Lagosi din aluat de cartof, simpli sau cu umplutura.
Ingrediente
- 400 g de faina;
- 1 cartof;
- 1 ou;
- 20 g de drojdie;
- 200 ml de lapte;
- 320 ml de ulei;
- 1 lingura de zahar;
- sare.
Mod de Preparare Langosi cu cartofi
- cartoful se fierbe, apoi se lasa la racit si se da pe razatoare;
- se amesteca cu faina si celalalte ingrediente (se pune si putin ulei), pana se obtine un aluat, care se framanta pana nu mai este lipicios; langosii se pot face simpli sau umpluti cu telemea, crema de ciocolata, sunca si cascaval etc.;
- se pune uleiul la incins, la foc mare, iar cand este foarte incins, se pun langosii si se da focul la jumatate.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.