Morcovi glasati ca la Valcea
O garnitura dulce, pentru orice tip de carne. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Muzeul Satului Maramuresean din Sighetu MarmatieiMaramures
- Schitul Poiana MaruluiCaras-Severin
- Crama Brancoveneasca (Pivnita Brancoveneasca) Izvoru DulceBuzau
- Muzeul memorial Mihail Sadoveanu din VanatoriNeamt
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Inima de porc umpluta
Inima de porc umpluta cu amestec de carne, ficat, ceapa, patrunjel verde si ou.
Ingrediente
- 1 inima de porc;
- 50 g de ficat;
- 100 g de paine;
- 1 ou;
- 1 ceapa;
- 1/2 lamaie;
- 1 legatura de patrunjel verde;
- 100 g de faina;
- 100 g de untura;
- sare si piper.
Mod de Preparare Inima de porc umpluta
- inima se curata de vinisoare si pielite, se spala si se usuca;
- mijlocul se scobeste cu ajutorul unui cutit, ramanand marginea din carne de grosimea degetului mare;
- carnea scoasa se toaca impreuna cu ceapa, ficatul, apoi se amesteca cu painea inmuiata in apa si stoarsa, patrujelul, coaja de lamaie, oul batut, sare si piper;
- se umple inima cu amestecul obtinut si se coase, apropiindu-i marginile;
- din restul umpluturii se fac galuste, care se dau prin faina si se fierb in apa clocotita cu sare;
- inima se prajeste in untura incinsa, apoi se acopera cu apa si se lasa la fiert, pentru aproimativ o ora; din cand in cand, se mai adauga din apa in care au fiert galustele;
- se serveste taiata felii, cu galuste imprejur;
- sosul ramas in cratita se ingroasa cu o lingura de faina si se toarna peste garnitura.
Mod de servire
Se serveste cu garnitura de orez sau paste.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.