Varza calita saseasca
Varza calita cu mar si maghiran, servita cu smantana si patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Iahnie de cartofi ca in Teleorman
Mancare de cartofi cu sos de rosii si verdeata.
Ingrediente
- 1,5 kg de cartofi;
- 6 rosii;
- 5-6 cepe;
- 6 linguri de ulei;
- verdeata (patrunjel, telina sau marar);
- sare.
Mod de Preparare Iahnie de cartofi ca in Teleorman
- ceapa se curata si se taie felii, dupa care se inabusa in ulei;
- se adauga cartofii curatati si taiati sferturi, sare, verdeata tocata si apa cat sa acopere totul;
- se lasa la fiert pana ce scade apa si cartofii sunt bine fierti;
- rosiile se trec prin masina de tocat si se adauga mancarii aproape de final.
Mod de servire
Se serveste rece, cu verdeata tocata pusa deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.