Crema de branza de vaci cu morcovi si mere
Crema de branza de vaci cu morcovi, mar, miere de albine si smantana, decorata cu felii de piersici. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Gulas de Mures
Gulas cu carne de vita, cartofi, ciuperci, legume si taitei.
Ingrediente
- 500 g de carne de vaca;
- 3 cepe;
- 100 ml de ulei;
- 2 morcovi;
- 1 telina;
- 1 ardei gras;
- 1 capatana de usturoi;
- 2 oua;
- 1 ceasca de faina;
- piper, sare, chimen, boia;
- ardei iute;
- 1 ½ kg de cartofi;
- 500 g de ciuperci;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 lingura de pasta de tomate;
- 500 ml de supa de oase.
Mod de Preparare Gulas de Mures
- se curata carnea de vita de pielite, se spala si se taie bucati mici;
- se rad morcovii si telina, se taie marunt ardeiul gras si ceapa;
- se taie cartofii cuburi si ciupercile feliute, se toaca patrunjelul verde, iar pasta de tomate se dilueaza cu 2-3 linguri de apa;
- se inabusa ceapa, morcovii, telina si ardeiul gras in ulei cu putina supa de oase, dupa care se adauga boia de ardei dulce si pasta de tomate, carnea si restul de supa de oase si se lasa sa fiarba acoperit si molcomit;
- se framanta o coca de taietei din oua, faina, sare si 1 cescuta cu apa;
- se adauga sare si chimen si se continua fierberea aproximativ 2 ore;
- cand carnea s-a fragezit, se adauga galuscute mititele, rupte din aluat si cartofii( daca amestecul a scazut, se mai pune apa fierbinte sau supa de oase);
- la final se pun ciuperci, usturoi, piper si ardei iute, apoi patrunjel verde taiat marunt.
Mod de servire
Se serveste cu vin alb.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.