7,297 oferte
3,178 obiective

Gogosele de cartofi cu cascaval

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-08-10
7.3/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Gogosele de cartofi cu cascaval

Gogosele de cartofi cu cascaval si oua.

Ingrediente

  • 6-8 cartofi;
  • 100 g de cascaval;
  • 3 oua;
  • 150 g de faina;
  • 200 ml de ulei;
  • sare.

Mod de Preparare Gogosele de cartofi cu cascaval

  • cartofii se curata, se taie felii si se fierb in apa cu sare, la foc iute;
  • dupa ce au fiert, se strecoara, se lasa sa se racoreasca 10-15 minute, apoi se trec prin masina de tocat;
  • se adauga faina, ouale, cascavalul ras, sare si se amesteca;
  • din compozitia obtinuta, se fac gogosele mici (ca perisoarele pentru ciorba), care se trec prin faina si se prajesc in baie de ulei incins.

+ adauga comentariu pentru Gogosele de cartofi cu cascaval COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania