Salata dobrogeana
Proaspata si sanatoasa, pentru o zi de vara racoroasa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Gogosele de cartofi cu cascaval
Gogosele de cartofi cu cascaval si oua.
Ingrediente
- 6-8 cartofi;
- 100 g de cascaval;
- 3 oua;
- 150 g de faina;
- 200 ml de ulei;
- sare.
Mod de Preparare Gogosele de cartofi cu cascaval
- cartofii se curata, se taie felii si se fierb in apa cu sare, la foc iute;
- dupa ce au fiert, se strecoara, se lasa sa se racoreasca 10-15 minute, apoi se trec prin masina de tocat;
- se adauga faina, ouale, cascavalul ras, sare si se amesteca;
- din compozitia obtinuta, se fac gogosele mici (ca perisoarele pentru ciorba), care se trec prin faina si se prajesc in baie de ulei incins.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.