Ardei copti in sos de smantana
Salata de ardei copti, in sos de smantana cu marar. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Catedrala Sfantul Ioan BotezatorulPrahova
- Biserica de lemn din CalinaCaras-Severin
- Muzeul Bisericii Evanghelice de Confesiune Augustana din RomaniaSibiu
- Muzeul Judetean de Stiintele Naturii PloiestiPrahova
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Galuste de ficat
Galuste din ficatei de pui cu marar.
Ingrediente
- 200 g de ficatei de pui;
- 150 g de paine (franzela);
- 100 ml de lapte;
- 2 oua;
- 100 g de unt;
- o legatura de marar;
- sare.
Mod de Preparare Galuste de ficat
- se fierb ficateii si se dau prin masina de tocat;
- painea se taie in felii potrivite ca marime, se lasa la inmuiat in lapte rece, apoi se stoarce si se da, la randul ei, prin masina de tocat;
- se freaca untul pana devine crema, dupa care se amesteca bine cu ficateii, franzela, galbenusurile de la cele doua oua, mararul tocat foarte marunt si putina sare;
- se modeleaza, cu mana uda, galuste mici din aceasta compozitie, punandu-se sa fiarba timp de cateva minute in apa clocotita cu sare;
- se servesc calde, ca aperitiv, eventual cu garnitura de piure de legume.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.