Paste cu broccoli
Paste cu broccoli, rosii si cascaval. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Galuste de branza cu sos de rosii
Galuste din branza dulce frecata cu oua si gris, in sos de rosii cu usturoi.
Ingrediente
- 500 g de branza dulce;
- 75 g de gris;
- 3 oua;
- 4 linguri de pasta de rosii;
- 50 g de faina;
- 1 lingurita de zahar;
- 50 g de unt;
- 3 catei de usturoi;
- 2 foi de dafin;
- 1/2 lingurita de cimbru;
- 1/2 legatura de verdeata;
- sare.
Mod de Preparare Galuste de branza cu sos de rosii
- albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare, cu un praf de sare;
- branza se paseaza si se amesteca cu grisul, o lingura de faina si galbenusurile; se incorporeaza usor spuma de albusuri si se sareaza dupa gust;
- din compozitia obtinuta se modeleaza galuste, care se pun la fiert in apa clocotita cu sare; cand acestea se ridica la suprafata apei, se scot pe un platou si se pastreaza la cald;
- faina ramasa si pasta de rosii se dizolva in 250 ml de apa;
- cateii de usturoi se curata, se taie felii si se calesc putin in unt topit; se stinge cu pasta de rosii diluata;
- se adauga si zaharul, cimbrul si foile de dafin rupte in bucati, la foc mic;
- cand sosul s-a ingrosat, se presara sare si verdeata taiata marunt, apoi se toarna peste galuste.
Mod de servire
Se servesc fierbinti.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.