Tochitura olteneasca
Mancare olteneasca cu carne de porc, ceapa, vin alb si ardei iute, numai buna pentru un pranz satios. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Fusecuri cu rom
Fursecuri cu nuca si rom.
Ingrediente
- 100 g de zahar pudra;
- 100 g de faina;
- 150 g de miere;
- 150 g de miez de nuca;
- 2 oua;
- 50 ml de rom;
- 1 pliculet de praf de copt.
Mod de Preparare Fusecuri cu rom
- miezul de nuca se prajeste putin, pe toate partile, pe plita, apoi se da prin masina de tocat;
- mierea se amesteca bine cu zaharul si cu ouale, se toarna romul, se incorporeaza si praful de copt, se omogenizeaza, dupa care se adauga si miezul de nuca si faina;
- dupa ce se omogenizeaza din nou, se framanta bine aluatul obtinut, pana capata o consistenta nici moale, nici tare, se lasa un sfert de ora sa stea, apoi se intinde o foaie de grosimea degetului si se taie fursecurile, cu gura unui paharut;
- se pun dupa aceea intr-o tava uscata si se dau la cuptor, sa se rumeneasca la foc potrivit.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.