7,297 oferte
3,178 obiective

Fusecuri cu rom

Reteta adaugata de catre larisa in data de 2015-11-30
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Fusecuri cu rom

Fursecuri cu nuca si rom.

Ingrediente

  • 100 g de zahar pudra;
  • 100 g de faina;
  • 150 g de miere;
  • 150 g de miez de nuca;
  • 2 oua;
  • 50 ml de rom;
  • 1 pliculet de praf de copt.

Mod de Preparare Fusecuri cu rom

  • miezul de nuca se prajeste putin, pe toate partile, pe plita, apoi se da prin masina de tocat;
  • mierea se amesteca bine cu zaharul si cu ouale, se toarna romul, se incorporeaza si praful de copt, se omogenizeaza, dupa care se adauga si miezul de nuca si faina;
  • dupa ce se omogenizeaza din nou, se framanta bine aluatul obtinut, pana capata o consistenta nici moale, nici tare, se lasa un sfert de ora sa stea, apoi se intinde o foaie de grosimea degetului si se taie fursecurile, cu gura unui paharut;
  • se pun dupa aceea intr-o tava uscata si se dau la cuptor, sa se rumeneasca la foc potrivit.

+ adauga comentariu pentru Fusecuri cu rom COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania