Sos romanesc
Prepararea acestui sos in mod traditional necesita grasime pentru a rumeni faina si ceapa. Daca se formeaza cocoloase, se va trece sosul prin strecuratoare direct peste felul de mancare pregatit. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Friptura rulada cu legume
Un deliciu bucovinean - rulada din carne de porc cu carnati, costita, morcovi si castraveti, gatita in vin si rasfatata cu smantana.
Ingrediente
- 500 g de pulpa de porc;
- 100 g de costita;
- 100 g de carnati;
- 100 g de morcovi;
- 100 g de castraveti;
- 50 ml de ulei;
- 10 g de boia de ardei;
- 125 ml de vin;
- 50 g de smantana;
- 15 g de sare;
- 3 g de piper;
- patrunjel verde.
Mod de Preparare Friptura rulada cu legume
- carnea se taie felii, ca pentru snitel, se sareaza, se bate bine cu ciocanul si se pipereaza;
- morcovii si castravetii se curata si se taie in felii, pe lung; la fel se taie si costita si carnatii;
- pe fiecare felie de carne se aseaza cate o felie de morcov, doua de castraveti, una de costita, una de carnat si patrunjel verde; se ruleaza bine si se prinde cu doua scobitori;
- feliile astfel rulate se aseaza intr-o cratita, se pun boiaua si uleiul si se lasa la foc potrivit;
- cand s-a rumenit, se adauga vinul si se potriveste de sare;
- cand este aproape gata, se adauga putina apa, iar la sfarsit, smantana.
Mod de servire
Se serveste cu piure de cartofi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.