Saramura de pui
Aceasta specialitate gazduieste toate bunatatile de la tara: carne de pui de casa si legume proaspete din gradina. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Frigarui de berbec
Frigarui cu carne de berbec, rosii, ceapa si ardei.
Ingrediente
- 1,5 kg de pulpa de berbec;
- 150 g de rosii;
- 150 g de ceapa;
- 150 g de ardei gras;
- 100 ml de ulei;
- 10 g de sare;
- 1 g de piper;
- 1 g de cimbru.
Mod de Preparare Frigarui de berbec
- carnea se taie in cubulete a cca. 10-15 gr; se condimenteaza cu sare, piper si cimbru;
- ceapa se desface foi si se taie patratele, la fel rosiile si ardeii;
- se pun alternativ pe bete de frigarui, se ung cu ulei si se pun la gratar.
Mod de servire
Se servesc calde, cu garnitura de pilaf, mazare si cartofi prajiti.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.