Jambon de porc cu iahnie de fasole
Binecunoscuta iahnie de fasole cu jambon de porc, mancare apreciata in toate regiunile tarii. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Fleica nationala
Fleica de vita la gratar, asezonata cu salata.
Ingrediente
- 1 kg de fleica de vita;
- 20 ml de ulei;
- 25 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Fleica nationala
- fleica se curata, se bate bine cu ciocanul, apoi se unge cu ulei, se condimenteaza si se frige pe gratar.
Mod de servire
Se serveste cu salate de sezon vara si cu salata din varza alba iarna.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.