7,297 oferte
3,178 obiective

Dulceata de trandafiri

Reteta adaugata de catre larisa in data de 2015-11-30
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Dulceata de trandafiri

Dulceata de trandafiri, o delicatesa usor de preparat.

Ingrediente

  • 300 g de zahar;
  • 150 g de petale de trandafiri pentru dulceata;
  • sare de lamaie.

Mod de Preparare Dulceata de trandafiri

  • petalele, curatate si spalate, se freaca cu sarea de lamaie, fara a le strivi;
  • se oparesc intr-un litru de apa si se pun intr-un tifon, ca sa se scurga;
  • din apa cu care s-au oparit, se pun 750 ml la fiert cu zaharul; se lasa sa fiarba un sfert de ora, adaugandu-se apoi petalele frecate cu sare de lamaie;
  • se continua fierberea pana ce siropul este bine legat si se pune in borcane.

+ adauga comentariu pentru Dulceata de trandafiri COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania