Caviar cu vinete
Specialitate recomandata in trecut de Casa Capsa, aceasta este asemanatoare cu salata de vinete. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Dulceata de trandafiri
Dulceata de trandafiri, o delicatesa usor de preparat.
Ingrediente
- 300 g de zahar;
- 150 g de petale de trandafiri pentru dulceata;
- sare de lamaie.
Mod de Preparare Dulceata de trandafiri
- petalele, curatate si spalate, se freaca cu sarea de lamaie, fara a le strivi;
- se oparesc intr-un litru de apa si se pun intr-un tifon, ca sa se scurga;
- din apa cu care s-au oparit, se pun 750 ml la fiert cu zaharul; se lasa sa fiarba un sfert de ora, adaugandu-se apoi petalele frecate cu sare de lamaie;
- se continua fierberea pana ce siropul este bine legat si se pune in borcane.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.