Covrigei cu branza de oaie
Covrigei cu branza, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Crema de zahar ars
Crema de zahar ars, un desert usor de preparat si cu placere mancat.
Ingrediente
- 1 l de lapte;
- 8 oua;
- 16 linguri de zahar;
- 2 plicuri de zahar vanilat;
- sare.
Mod de Preparare Crema de zahar ars
- se topesc 8 linguri de zahar cu un strop de apa intr-o oala de 4 l; dupa ce zaharul s-a topit, se ia oala de pe foc si se roteste, astfel incat sa se tapeteze peretii acesteia cu zaharul topit, apoi se lasa sa se raceasca;
- ouale se bat cu un praf de sare si zaharul ramas; se adauga si zaharul vanilat, batand bine cu un tel;
- se toarna apoi laptele si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia;
- aceasta se toarna in oala tapetata cu zaharul topit, care se aseaza intr-un vas cu apa, la bain-marie, dandu-se totul la cuptor pentru 1 ora.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.