Friptura de miel ca-n Banat
Rumenita si spectaculoasa, aceasta friptura este nelipsita din ceremonialul de Pasti al banatenilor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Crap pescaresc
Crap pregatit la cuptor, cu sos de vin si bulion si condimentat cu cimbru si usturoi.
Ingrediente
- 2 kg de crap;
- 50 g de usturoi;
- 200 ml de ulei;
- 50 g de bulion;
- 100 ml de vin;
- 250 g de rosii;
- 50 g de sare;
- 2 g de piper;
- 2 g de cimbru praf.
Mod de Preparare Crap pescaresc
- crapul se portioneaza si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei;
- peste el se pune sare, piper, cimbru si usturoi taiat marunt; se stropeste cu ulei si se baga la cuptor;
- cand pestele este copt pe jumatate, se stinge cu bulion diluat cu vin si putina apa;
- se pun rosii pe fiecare bucata de peste si se coace in cuptor pana este gata.
Mod de servire
Se serveste rece.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.