7,297 oferte
3,178 obiective

Crap ca la Ialomita

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-08-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Crap ca la Ialomita

Crap prajit, condimentat cu cimbru si boia, apoi fiert in rosii si vin.

Ingrediente

  • 750 g de carne de crap (fara cap);
  • 150 ml de ulei;
  • 1 kg de rosii;
  • 250 g de ceapa;
  • 25 g de faina;
  • 50 ml de vin rosu;
  • 1 g de boia de ardei dulce;
  • 1 g de cimbru;
  • 25 g de sare;
  • 1 g de piper.

Mod de Preparare Crap ca la Ialomita

  • pestele se curata, se taie in portii, se lasa sa se scurga si se sareaza;
  • se da apoi prin faina si se rumeneste in ulei incins;
  • ceapa se taie in felii subtiri si se inabuse si ea in ulei; cand incepe sa se rumeneasca, se adauga bucatile de peste prajit;
  • rosiile se oparesc, se curata de coaja si samanta si se taie in bucatele mici;
  • se adauga apoi pestelui, impreuna cu cimbrul, piperul si boiaua; cratita se acopera si se lasa sa fiarba incet, pana scad rosiile;
  • se adauga vinul si se mai lasa sa dea in clocot de 2-3 ori, apoi este gata.

Mod de servire

Se poate servi cald sau rece, cu cartofi natur.

+ adauga comentariu pentru Crap ca la Ialomita COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania